VOETREFLEX ONTSPANNINGSMASSAGE

Een ontspanningsmassage heeft een direct heilzaam effect op het lichaam, emoties en psyche. Spanning en stress worden afgevoerd..

Een Voetreflex ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding, waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen. Onderzoek wijst uit dat tachtig procent van alle ziektebeelden gerelateerd zijn aan stress. Stress veroorzaakt klachten als hoofdpijn/migraine, spijsverteringsproblemen, bloeddrukproblemen, spierkrampen, duizeligheid, vermoeidheid en overgewicht.

Door het regelmatig ondergaan van een Voetreflex Ontspanningsmassage zorg je ervoor dat klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. De massage is ook uitermate effectief om preventief toe te passen ter voorkoming van klachten. Je lichaam blijft langere tijd in ontspannen toestand. Op die manier heeft stress aanzienlijk minder vat op lichaam en geest. Je verhoogt je weerstand en je voelt je fitter en vitaler.

De behandeling begint met een ontspannend voetenbad met biologische etherische olie. Vervolgens ontvang je een ontspanningsmassage beginnend bij het hoofd, nek, schouders, armen en handen, daarna masseer ik de knieën, onderbenen en voeten.

Het is ook mogelijk om de ontspanningsmassage alleen op de knieën, onderbenen en voeten te ontvangen.